ΓΙΝΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ VERIM

 

VIRTUAL ENERGY, RESOURCE, AND INTELLIGENCE MANAGEMENT

 

Το κέντρο εκπαίδευσης βιοανάδρασης (VERIM ACADEMY) είναι το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο στην Ελλάδα που χορηγεί το αυθεντικό πιστοποιημένο VERIM trainer qualification σε συνεργασία με τον δημιουργό του λογισμικού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει την γνωριμία των συμμετεχόντων στην Βιοανάδραση με κύρια έμφαση στην μέτρηση και ερμηνεία της ηλεκτροδερμικής αγωγιμότητας, την παρουσίαση και εκπαίδευση στις ειδικές συσκευές και την εφαρμογή διάφορων ψυχοθεραπευτικών παρεμβάσεων σε συνδυασμό με βασικές ψυχολογικές θεωρίες, εργαλεία, τεχνικές και άλλες φυσιολογικές και πνευματικές διαδικασίες.

Σκοπός είναι οι εκπαιδευόμενοι να αντιληφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και τα οφέλη του VERIM με τις θεωρητικές γνώσεις, αλλά και πως να το χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με ψυχοθεραπευτικές τεχνικές ως θεραπευτικό και διαγνωστικό εργαλείο.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και συναφείς επαγγελματίες. Στους συμμετέχοντες παρέχονται εκτενείς σημειώσεις με πλήρεις περιγραφές των μεθόδων και τεχνικών για την πλήρη κατανόηση και εμβάθυνση του αντικειμένου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email μέσω της παρακάτω φόρμας.

 

*Χορήγηση πιστοποιητικού

9

ΧΩΡΕΣ

14

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1

K

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

    Δηλωση ενδιαφεροντος

    error: Content is protected !!