ΓΙΝΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ VERIM

Virtual energy, resource and intelligence managment

 

Το κέντρο εκπαίδευσης βιοανάδρασης (VERIM ACADEMY) είναι το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο στην Ελλάδα που χορηγεί το αυθεντικό πιστοποιημένο VERIM trainer qualification σε συνεργασία με τον δημιουργό του λογισμικού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει την γνωριμία των συμμετεχόντων στην Βιοανάδραση με κύρια έμφαση στην μέτρηση και ερμηνεία της ηλεκτροδερμικής αγωγιμότητας, στην παρουσίαση και εκπαίδευση στις ειδικές συσκευές και στην εφαρμογή διάφορων ψυχοθεραπευτικών παρεμβάσεων σε συνδυασμό με βασικές ψυχολογικές θεωρίες, εργαλεία, τεχνικές και άλλες φυσιολογικές και πνευματικές διαδικασίες. Σκοπός είναι οι εκπαιδευόμενοι να αντιληφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και τα οφέλη του VERIM με τις θεωρητικές γνώσεις, αλλά και πως να το χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με ψυχοθεραπευτικές τεχνικές ως θεραπευτικό και διαγνωστικό εργαλείο.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και την αυτορρύθμιση ατόμων (πχ. επαγγελματίες ψυχικής υγείας, νοσηλευτές, προπονητές αθλητών, σύμβουλοι προσωπικής ανάπτυξης, life coaches, κα).Στους συμμετέχοντες παρέχονται εκτενείς σημειώσεις με πλήρεις περιγραφές των μεθόδων και τεχνικών για την πλήρη κατανόηση και εμβάθυνση του αντικειμένου.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email μέσω της παρακάτω φόρμας.

Χορηγείται πιστοποιητικό

9

ΧΩΡΕΣ

14

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1

K

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Δηλωση ενδιαφεροντος